• Με ΕΛΤΑ Courierμε κόστος 3,50 έως 2Kg + 1€ για κάθε extra kg.
  • Με courier της επιλογής σας με το ανάλογο κόστος:

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω ΕΛΤΑ Courier   και ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Η χρέωση αποστολής για δέματα μέχρι 2 κιλών είναι 3,50€.  Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση 1€.

Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε όλες τις παραγγελίες εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας. Εξαιρούνται έκτακτες και ειδικές περιπτώσεις,  για τις οποίες θα ενημερώνεστε σχετικά μέσω του ιστότοπου. Εάν η παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί Σαββατοκύριακο ή αργία, η παραγγελία θα επεξεργασθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα μας στην οδό Θεμιστοκλέους 18, Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκη καθημερινά από τις 10:00-17:00, κατόπιν επικοινωνίας. Σε αυτήν περίπτωση δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής και μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα.

 

  • Αποστολές στην Κύπρο

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω των ΕΛΤΑ Courier   και ο χρόνος παράδοσης είναι 3-4 εργάσιμες ημέρες.

Η χρέωση αποστολής για δέματα μέχρι 2 κιλών είναι 10€.  Για δέματα άνω των δυο κιλών υπάρχει επιπλέον χρέωση η οποία καθορίζεται κατόπιν επικοινωνίας με τον πελάτη.

Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε όλες τις παραγγελίες εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας. Εξαιρούνται κάποια προϊόντα για τα οποία απαιτείται χρόνος παράδοσης από πέντε (5) έως επτά (7) εργάσιμες ημέρες. Εάν η παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί Σαββατοκύριακο ή αργία, η παραγγελία θα επεξεργασθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

 

Σημαντικές παρατηρήσεις και συμβουλές:

Εάν το ονοματεπώνυμο του παραλήπτη δεν αναγράφεται στη διεύθυνση που έχετε δώσει, ο διανομέας δεν θα αφήσει ειδοποίηση, γι’ αυτό πάντα πρέπει να δίνετε και ονοματεπώνυμο  που αναγράφεται στο κουδούνι.

Ο χρόνος παράδοσης είναι αυτός που μας δίνεται από τις αντίστοιχες υπηρεσίες και δεν ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν.