Εάν για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, αρκεί να μην έχει αλλοιωθεί το προϊόν με κανέναν τρόπο.

Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το προϊόν σας με ένα άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αποστείλετε μας e-mail στο [email protected]  ή συμπληρώστε την φόρμα που παραλάβετε και προχωρήστε στην αποστολή με την (όνομα μεταφορικής)

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν σχετικής αίτησης υπαναχώρησης του πελάτη μέσω email στη διεύθυνση [email protected] ή τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εταιρία μας στο τηλέφωνο 2313 114 216 .

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Ο πελάτης πρέπει να φροντίσει για την ασφαλή επιστροφή των προϊόντων επιλέγοντας την κατάλληλη συσκευασία και τον κατάλληλο μεταφορέα. Τα έξοδα αντικαταβολής δεν επιστρέφονται και επίσης ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα της νέας αποστολής και αντικαταβολής του προϊόντος.

Επιστροφή σε περίπτωση ατελειών ή λάθους:

Σε περίπτωση δικού μας λάθους στην παραγγελία ή σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος θα αντικαταστήσουμε το προϊόν με δικά μας έξοδα αποστολής ή σε περίπτωση έλλειψης θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα.

Δεν ευθυνόμαστε για ελαττώματα που προέκυψαν από κακή χρήση του προϊόντος ή από τυχαία γεγονότα όπως πτώση αντικειμένων κλπ. Σημειώστε παρακαλώ ότι για λόγους υγιεινής δεν γίνονται αλλαγές ή επιστροφές σε σκουλαρίκια. Επίσης δεν είναι δυνατή η αλλαγή ή επιστροφή σε εποχιακά είδη ή είδη που είναι σε προσφορά.

Μην επιστρέφετε προϊόντα αν δεν έχει προηγηθεί συνεννόηση μαζί μας. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με courier εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών, από την ημερομηνία της παραγγελίας στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.